Els Premis Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras arriben a la 5a edició amb una nova convocatòria

Aquests guardons reconeixen projectes socials relacionats amb la innovació, l’emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana


La Fundació Plataforma Educativa ha obert la convocatòria d’enguany per participar als Premis d’Acció Social Maira Figueras i Mercè Bañeras, que donen reconeixement a projectes socials relacionats amb la innovació, l’emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana.

Els Premis d'Acció Social volen donar a conèixer i reconèixer aquells projectes que es duen a terme per part d’organitzacions, persones o empreses que treballen pel benestar social i la millora de la qualitat de vida de les persones de Catalunya. Segons la Fundació Plataforma Educativa, aquests guardons tenen una triple voluntat: de reconeixement, d’incentiu i de compromís.

Entre els tres reconeixements, la categoria ‘Innovació Social’ reconeix idees o projectes innovadors que encara no s'han de dur a terme o que tot just comencen i ofereix una ajuda econòmica de 1500€. La categoria ‘Emprenedoria Social’, en canvi, premia projectes i iniciatives consolidats que afavoreixen l'economia i el teixit social i per la qual també s’ofereix una ajuda de 1.500€.

Els Premis d’Acció Social Maira Figueras i Mercè Bañeras també reserven un reconeixement per aquelles persones que hagin dedicat part de la seva vida professional i/o personal a la millora de la societat. L'organització reconeix aquesta dedicació amb un guardó i un present en el marc de la categoria ‘Corresponsabilitat ciutadana’.

La darrera edició dels Premis d'Acció Social va guardonar el programa d’oci alternatiu juvenil ‘VentePáKá’ de la Fundació Marianao, el projecte ‘Absorvalia’ i la Carme Capdevila, per la seva llarga experiència en la protecció de la infància.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article