Una aplicació mòbil permetrà conèixer la demanda de voluntaris d'AMPANS a temps real

Amb aquesta eina de comunicació la fundació vol apropar les tasques de la fundació a la societat i augmentar el nombre de voluntaris


AMPANS, la fundació manresana que treballa per les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i altres persones en risc, ha posat en marxa l'aplicació mòbil 'Voluntariat AMPANS'. Es tracta d'una eina de comunicació de les necessitats de l'entitat que té per objectiu apropar el voluntariat a la societat i agilitzar la tasca de coordinació, així com augmentar el nombre de voluntaris d'AMPANS per donar suport en l'atenció dels usuaris de l'entitat.

Disponible per Android i Iphone, l’aplicació permet publicar les noves crides de voluntariat i que les persones interessades a col·laborar s’apuntin a les activitats de manera immediata. L’App, creada per l’empresa Aplick i de descàrrega gratuïta, també permet donar-se d’alta com a voluntari permanent o fer un donatiu.

AMPANS es nodreix de voluntariat per fer suport en activitats puntuals com l’acompanyament a les vacances, colònies i sortides o pel desenvolupament d’activitats de lleure i esportives. L’any 2016 més d’un centenar de persones van col·laborar en activitats de voluntariat a l’entitat. 

La fundació

AMPANS és una fundació que, amb més de 700 professionals, treballa per promoure l'educació, la qualitat de vida i la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i altres col·lectius en risc, creant i gestionant centres, serveis, programes i suports. Acompanya i dóna suport a les persones (2.228 l’any passat) en serveis d'escola d'educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela, fomentant l'autonomia i la igualtat d'oportunitats.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article