Social Investment Ready obre una convocatòria per donar suport a empreses socials

El programa, que vol multiplicar l'impacte social d'aquestes empreses, ofereix acompanyament a mida per a l’obtenció de recursos econòmics


El programa 'Social Investment Ready' (Preparats per a la Inversió Social), seleccionat per la Comissió Europea com una de les principals iniciatives europees en el suport a la inversió i el finançament d’empreses socials, ha obert una convocatòria perquè 20 empreses socials catalanes amb necessitat de finançament per començar, consolidar-se o créixer puguin rebre el suport d’aquesta plataforma.

El programa, impulsat per Gicoop, Tandem Social i FJM Advocats, arrenca amb la voluntat d’acompanyar empreses socials a constituir-se i posar-se en contacte i negociació amb potencials finançadors i té com a finalitat incrementar, tant en nombre com en import, les operacions que es formalitzin entre ambdues parts.

A partir d'un suport a mida per part de d'experts en empresa social, el programa té per objectiu consolidar i multiplicar l'impacte social que tenen aquestes empreses.

Les empreses socials interessades en participar a la convocatòria SIR poden presentar la seva candidatura fins el divendres 17 de març a través de la pàgina web del Social Investment Ready. La plataforma també oferirà informació i assessorament en diverses sessions informatives arreu de Catalunya.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article