El doble èxit de la Magic Line: més de 12.000 participants i 280.000 euros recaptats

Els diners recollits es destinaran a diferents programes socials de l’hospital Sant Joan de Déu


Fins a 280.000 euros recaptats i més de 12.000 participants. Així es defineix l’èxit de la Magic Line 2017, la caminada solidària que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu i que ahir va arribar a la seva quarta edició. Des d’infants fins a gent gran van completar ahir els recorreguts de 10, 15, 20, 30 i 40 quilòmetres que van passar per alguns dels turons més emblemàtics de Barcelona.

Els diners recollits durant la caminada i en les activitats que s’han organitzat en els darrers mesos es destinaran a onze centres de Sant Joan de Déu per finançar programes dels àmbits de la discapacitat intel·lectual, la salut mental, la dependència, la gent sense llar i la infància hospitalitzada, a més de projectes de cooperació internacional i recerca biomèdica. Una part també es repartirà entre entitats del tercer sector que treballen a Barcelona.

A la Magic Line hi van participar escoles, empreses, esplais, entitats socials i un gruix de 600 voluntaris, entre els quals hi havia persones dels col·lectius que atén l’hospital Sant Joan de Déu. “És un esdeveniment que ens fa grans com a societat, perquè ens ajuda a empatitzar amb els persones més vulnerables i a mobilitzar-nos per ajudar-les”, va subratllar la coordinadora de l’esdeveniment, Aina Serra.

Els cinc recorreguts van sortir de diferents punts de la ciutat però tots van acabar a l’avinguda de la Catedral, on es va fer el concert Música per la inclusió. Gossos, Quimi Portet i Andrea Motis & Joan Chamorro, entre d’altres, van tancar l’acte.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article