Uns 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran el cap de setmana a Sant Just Desvern

Els esdeveniments de Special Olympics Catalunya s’organitzen cada any en diversos municipis i promouen la integració de les persones amb diversitat funcional


Gairebé 600 esportives amb discapacitat intel·lectual competiran aquest diumenge a Territori Special Sant Just. D’aquesta manera, Sant Just Desvern reunirà un triple campionat, de tennis, bàsquet i ciclisme, en què participaran esportives de tot Catalunya, però també del País Valencià, Andorra, Sardenya i Madrid. En total, participen 37 clubs esportius catalans.

Per tirar endavant l’espectacle esportiu, més de 130 voluntaris ajudaran a organitzar l’esdeveniment, des del desenvolupament logístic, fins a la comunicació o l’atenció als esportistes. Així, les instal·lacions que acolliran la competició seran els esportistes Mèlich Club, el Parc Ciclista del Llobregat i la Bonaigua.

A més, també hi haurà un espai per a realitzar altres activitats lúdiques. Alhora, s’instal·larà un escenari amb espectacles i tallers per a tota la família. Els esportistes que participin de l’esdeveniment rebran els consells d’un programa de salut, que els ajudarà a millorar els seus hàbits.

L’esport, per fomentar la integració social

L’esdeveniment esportiu que aquest cap de setmana se celebra a Sant Just Desvern s’emmarca dins els diferents campionats que organitza Special Olympics Catalunya arreu del territori, i en què han participat fins a 2.600 esportistes amb discapacitat intel·lectual. La primera edició que es va realitzar de Territori Special va tenir lloc a Calella durant el 2015. Aleshores, la competició va reunir més de 500 esportistes.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article