El Casal dels Infants fa una crida per aconseguir 500 voluntaris i voluntàries aquest estiu

Més de 2.000 nens i nenes, entre 3 i 21 anys, participaran en les activitats del casal aquest estiu


L’associació Casal dels infants fa una crida a tothom qui vulgui fer de voluntari aquest estiu. Concretament, demanen 500 persones per fer aquest reforç de voluntaris i voluntàries a tots els territoris on realitza acció social per a més de 2.000 nens i nenes d'entre 3 i 21 anys. Les activitats per aquest estiu estan programades des de l'última setmana de juny fins l'última d'agost.

Des d'activitats de lleure, artístiques, d'esport, fins a monitors de menjador o professors de reforç de català. Aquestes són les activitats i les tasques que s'hauran de reforçar per fer que els infants, adolescents i joves en risc d’exclusió social gaudeixin i aprenguin durant tot l’estiu. Actualment, els membres de l'organització es troben ja immersos en la preparació de les activitats per als nens i nenes arreu del territori.

Durant tot l’any, el voluntariat és la força del Casal als barris que, sumada a la dels educadors i les educadores, avança per transformar la vulnerabilitat en igualtat d’oportunitats. Aquesta empenta és especialment necessària a l’hora de garantir un estiu per a tothom, i per aquest motiu la crida #sócsomriure torna a mobilitzar el compromís i la solidaritat dels qui volen formar part del projecte col·lectiu del Casal dels Infants: dir prou a les desigualtats i encomanar somriures.

L’any passat, van compartir l’estiu al Casal dels Infants 1.445 infants de 3 a 12 anys,  604 adolescents de 12 a 18 anys i 63 joves majors de 18 anys. Aquest any, els organitzadors tornen a fer la crida per donar la volta a les desigualtats.

Voluntaris arreu del territori

El Casal dels Infants actua tot l’any a diferents barris, i especialment a l'estiu és quan més voluntaris fan falta. Al barri del Raval de Barcelona es necessitaran 230 voluntaris, 110 a Badalona, 80 a Santa Coloma, 40 al Besòs (Barcelona) i La Mina (Sant Adrià de Besòs) i 40 a Salt (Girona). Per inscriure's només cal entrar al web de l'entitat i enviar un correu electrònic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article