El Casal dels Infants celebra la festa de l'estiu per reivindicar el lleure en igualtat d’oportunitats

750 joves participaran a la festa que tindrà lloc a les Escoles Rafael Casanova i Rafael Alberti de Badalona

A l’agost, més de 400 nois i noies participaran als casals d’estiu i 310 a les colònies


El Casal dels Infants celebrarà, aquest matí de dimarts, la gran festa de l’estiu, amb l'objectiu de conscienciar de la importància que té garantir unes vacances amb diversió i aprenentatge en igualtat d’oportunitats als infants, adolescents i joves en situació d’exclusió social.

A la festa hi participaran uns 750 nois i noies acompanyats per l'equip del Casal dels Infants, i tindrà lloc als centres educatius de Badalona Escola Rafael Casanova i Escola Rafael Alberti.

El Casal dels Infants vol sensibilitzar la ciutadania sobre els riscos que comporta l’estiu per a aquests infants, adolescents i joves davant la manca d’oportunitats. Les vacances són llargues, i el fet de no comptar amb un espai de lleure i aprenentatge adequat pot comportar que passin moltes estones mortes al carrer, es desmotivin i no consolidin els coneixements que han après durant el curs.

Nova campanya per aconseguir voluntaris i donants

L’associació ha llançat una campanya per aconseguir noves persones i empreses donants, a través de la web socsomriure.org, perquè ajudin a finançar els casals d’estiu, les colònies i els camps de treball que organitza des de finals de juny fins a finals d’agost.

Aquestes activitats van dirigides a nois i noies en situació social vulnerable de Barcelona (barris d’El Raval i Besòs-Maresme); Sant Adrià de Besòs (La Mina i Besòs); Santa Coloma de Gramenet (El Raval i Santa Rosa); Badalona (Llefià i Sant Roc) i Salt.

Entre l’última setmana de juny i tot el mes de juliol, 990 infants, adolescents i joves participaran en els casals d’estiu i 689 en les colònies, campaments i camps de treball. A l’agost, l’associació pot oferir places per a 445 nois i noies als casals d’estiu i 310 a les colònies.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article