El ‘Mulla’t’ reivindica que les persones amb esclerosi múltiple puguin continuar treballant

Més de 625 piscines s’han adherit a la campanya que destinarà els recursos a un programa per fomentar l’ocupabilitat de les persones amb esclerosi múltiple


Més de 625 piscines catalanes se sumaran aquest diumenge, 9 de juliol, a la celebració de la 24a edició del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per lluitar contra una malaltia neurodegenerativa que afecta 7.000 persones només a Catalunya.
 

L’acte central, que aquest any estrena nou escenari, tindrà lloc a les Piscines de Can Caralleu, on diverses personalitats del món polític, social i cultural de Catalunya es llençaran a l’aigua per tal de donar el seu suport a la iniciativa.

El conseller de Salut, Antoni Comin, el president del Partit Popular a Catalunya, Xavier García Albiol, el segon tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, i els actors Lloll Bertran, Juli Fàbregas i Florin Opritescu són algunes de les personalitats que ja han confirmat la seva participació i que es mullaran per l’esclerosi múltiple.

Activitats paral·leles

Les activitats del ‘Mulla’t per l'esclerosi múltiple’ van més enllà de la remullada d'avui. Així, es comercialitzarà l'oli del Mulla't que, aquest any és l'oli OleAurum. Per cada ampolla d'oli venuda durant el mes de juliol, OleAurum, elaborat per petits productors catalans, cedirà 1€ a la lluita contra l'esclerosi múltiple.

A més, aquesta setmana quatre dones amb esclerosi múltiple i amb dificultats de mobilitat, atès que necessiten cadira de rodes, s'han submergit a l'aigua de l'ocenari de l'Aquari de Barcelona, enmig de taurons per promocionar el Mulla't per l'esclerosi múltiple. Les 4 dones han desplegat una pancarta amb el lema "Mulla't" per recordar que aquest diumenge més de 625 piscines de Catalunya participen a la campanya que pretén sensibilitzar i conscienciar a la societat envers aquesta malaltia crònica i neurodegenerativa.

Les quatre afectades protagonistes de l'acció són membres de Temyque -Tengo esclerosis múltiple y que- han explicat que nedar enmig de taurons ha estat una experiència que demostra que tot i les dificultats sempre es pot tirar endavant i superar nous reptes.

 

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article