Manresa tindrà el primer supermercat gestionat íntegrament per persones amb discapacitat

El nou servei, impulsat per la Fundació Ampans i que es preveu obrir a finals d'any, donarà ocupació a deu persones


El primer supermercat gestionat íntegrament per persones amb discapacitat s'obrirà a Manresa durant l'últim semestre de l'any. L'entitat Ampans i la cadena Caprabo han signat un acord que permetrà donar feina a deu persones amb discapacitat.

El director general de la companyia de supermercats, Martín Gandiaga, ha assegurat que el nou projecte “d'innovació social obre oportunitats i fa visible la diversitat de capacitats”.

Gandiaga també ha elogiat la tasca feta per Ampans i ha recordat que el grup compta amb productes de la fundació en el seu programa de proximitat per comarques. De la seva banda, el director d'Ampans, Toni Espinal, ha explicat que l'obertura d'aquest establiment, que serà una franquícia, és un “pas més en la diversificació laboral del centre especial de treball d'Ampans, que ja compta amb un restaurant i un centre de jardineria”.

“El supermercat ens farà visible en un entorn molt quotidià com és anar al súper i ens permet estar cada dia en contacte amb la societat”, ha apuntat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article