El periodista Albert Segura serà el nou presentador del programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio

Segura rellevarà Adrià Bas, que ha estat al capdavant del programa les últimes dues temporades


El periodista Albert Segura (Barcelona, 1982) serà el nou presentador de ‘Solidaris’, el programa degà de Catalunya Ràdio sobre drets humans, cultura de pau i cooperació. Li dona pas el veterà Adrià Bas, que ha estat al capdavant del programa durant les últimes dues temporades. Albert Segura, subdirector de l'Agència Catalana de Notícies, s'incorporarà a aquest espai després d'una dècada com a corresponsal de RAC1 i 8TV a Brussel·les i París. Segura també col·labora amb el diari El Punt Avui.

Solidaris compleix enguany deu anys en antena. Durant tot aquest temps, ha aportat una mirada crítica i constructiva sobre persones que treballen per aconseguir un país obert, inclusiu i sostenible i sobre les milers d'entitats socials que treballen al territori.

Amb l'objectiu de convertir Catalunya en un actor rellevant en l'àmbit global, el programa ha permès el teixit cívic implicar-se i participar en els grans debats i conflictes internacionals. Per això, pel programa, hi han passat institucions i moviments socials, que posat el seu gra de sorra per construir un món més just, pacífic i democràtic, crear diàlegs i relacions de confiança amb altres països.

Els temes que durant dues temporades Adrià Bas, que es va acomiadar dels oients la setmana passada, ha posat sobre la taula han estat des de la crisi dels refugiats i el clam per acollir, al preu del lloguer, els desnonaments, la pobresa energètica i la fam oculta; del canvi climàtic i l'explotació laboral de la roba barata al menjar de quilòmetre zero, la integració dels nouvinguts o la memòria històrica. Durant la darrera temporada, el Social.cat hi ha participat activament, oferint la seva opinió sobre temes com la renda garantida de ciutadania.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article