Betevé treu a concurs un programa sobre persones amb discapacitat

S’estrenarà a principis de gener de 2018 i el pressupost és de 115.000 euros per a 13 capítols de 25 minuts


La televisió de Barcelona, betevé, ha obert una convocatòria per escollir un projecte audiovisual sobre persones amb diversitat funcional per un públic general que s'estrenaria a partir de gener de 2018. El pressupost és de 115.000 euros per a 13 capítols de 25 minuts de durada.

El programa té per objectiu visibilitzar i normalitzar el dia a dia de les persones amb discapacitat a fi de sensibilitzar sobre la necessitat d’una millor inclusió social d’aquests col·lectius.

Segons el document de convocatòria, es valorarà positivament aquelles propostes que tinguin un plantejament “atrevit” tant a nivell estètic com pel que fa al contingut, però “sempre amb respecte cap al tema a tractar i sense frivolitzar”. La voluntat, doncs, és que tingui un caràcter “actiu i constructiu”.

A més de presentar un plantejament televisiu, també es demana que la proposta inclogui narratives en altres finestres en la línia del nou model transmèdia. És necessari, també, que el contingut estigui adaptat a persones amb discapacitat auditiva (subtítols i/o llengua de signes) i visual (audiodescripció).

El termini per presentar propostes finalitza el 30 de setembre, i el resultat es comunicarà a mitjan octubre. El contracte tindrà una durada aproximada de tres mesos i es podrà renovar en funció dels resultats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article