Una campanya demana 3.000 euros per moblar la nova llar d’un grup de persones refugiades

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat inicia un micromecentatge per habilitar un pis d’acollida temporal a Sabadell


El Jalil, la Sofia, el Hassan, l’Oleksander i la Maria Jesús són persones refugiades que segueixen un pla d’integració a Catalunya a través del programa estatal d’acollida. Tot ells estan sent acompanyats per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Tanmateix, l’entitat, igual que els altres organismes que ajuden en el procés d’acollida, com la Creu Roja o Càritas, ha vist augmentar any rere any el volum de persones a acollir i també els motius que els obliguen a marxar dels seus països d’origen. Tot i que tenen el suport econòmic de l’Estat, engegar endavant cada acollida és tot un repte, reconeixen.

Per aquest motiu, demanen ara a través d’una campanya de micromecenatge ajut a la ciutadania. Necessiten moblar part d’un pis d’acollida temporal que se’ls ha cedit per a deu persones refugiades amb alta vulnerabilitat a Sabadell. Està previst que el grup entri a viure al setembre.

Per això, demanen 3.000 euros per poder comprar quatre lliteres, deu matalassos, deu cadires, dues taules de menjador, una nevera i una rentadora. Tot plegat, sobretot els electrodomèstics i els llits, és fonamental, expliquen des del CCAR, és “fonamental” per al seu itinerari d’inserció.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article