Els visitants que acudeixin al CosmoCaixa amb gorres del ‘Posa’t la gorra’ entraran de franc

El museu homenatja aquest dissabte les persones que han col·laborat en el projecte en solidaritat amb el càncer infantil


Totes aquelles persones que hagin col·laborat alguna vegada amb el projecte ‘Posa’t la gorra’ podran entrar al CosmoCaixa de franc aquest dissabte si porten alguna de les gorres de campanyes anteriors. Així ho ha anunciat el museu, que vol homenatjar tots els col·laboradors de l’associació AFANOC, que lluita contra el càncer infantil.

A més, el CosmoCaixa també oferirà un 20% de descompte a cafeteria i un 50% de descompte en el menú infantil (per infants fins a 14 anys) al restaurant i preu especial per adults per als amics i amigues d’AFANOC o els voluntaris de les campanyes.

 

Per acollir-los, aquest dissabte el museu organitza l’activitat ‘Fem Animalades’, un conjunt d’experiments de caire dinàmic i participatiu, tots ells en l’entorn d’un eix d’animació: els animals que habiten al Bosc Inundat.

També s’oferirà una mostra adaptada en format demostració d’aquells experiments científics que es poden veure en el tallers i laboratoris de CosmoCaixa durant tot l’any. Un recorregut per mostrar la ciència que ens envolta en tot allò que fem. Les places, però, són limitades.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article