Granollers serà una de les ciutat pilot de la UNESCO en inclusió social

L’avaluació inclou tallers i treballs tècnics per analitzar la informació, documentació i experiències a la ciutat


El cap de la secció d'inclusió i drets civils de la UNESCO, Golda El Khoury, serà de visita a Granollers aquests dies per conèixer els projectes vinculats a la inclusió social de la ciutat. La visita s'emmarca en el projecte en el qual participa Granollers, que serà una de les ciutat pilot d'aquesta organització per avaluar els programes d'inclusió social a les ciutats d’arreu del món.

En concret, la participació de Granollers consisteix a revisar les polítiques d’inclusió i l’avaluació la coordina Josep Maria Llop, director de la Càtedra UNESCO catalana de Ciutats Intermèdies - Urbanització i Desenvolupament, en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers. L’avaluació inclou diversos tallers i treballs tècnics per analitzar la informació, documentació i experiències a la ciutat.

En el marc de la visita d'estudi de Golda El Khoury s'explicarà quins temes s’han tractat a Granollers i són fruït de l'avaluació sobre inclusió a les ciutats que ha fet UNESCO, com ara polítiques d'igualtat de gènere, cooperació, acollida, benestar social, de contractació pública responsable o de construcció i ús de l'espai públic.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article