La FaPaC alerta de la “ingerència policial” en horari lectiu als centres escolars

L’entitat denuncia que s’impedeix el “normal funcionament del dia a dia” i crida a les 2.200 AMPA a mobilitzar-se


La Federació de Pares i Mares d’Alumnat de Catalunya (FaPaC) ha denunciat a través de les seves xarxes socials “la ingerència judicial i policial”, que impedeix el “normal funcionament del dia a dia lectiu” dels centres escolars de Catalunya.

En una sèrie de tuits, l’entitat critica que, malgrat que l’escola és un espai on adquirir coneixements, no es pot alterar el seu dia a dia per formar els menors. A més, alerten de l’entrada de policia en horari lectiu als centres, perquè transmet “una sensació de delicte en els infants”. A més, reclamen que, si els registres es fan per mandat judicial, “hi ha franges del dia més propicies”.

Recorden des de la FaPaC, que l’escola pública és “un espai de democràcia, tolerància i respecte” i tornen a fer a una crida a les més de 2.200 AMPA que la conformen a la mobilització pacífica en defensa dels drets fonamentals.

De fet, l’entitat ja va publicar un manifest la setmana passada en què condemnaven la utilització partidista de les lleis i on es situaven al costat dels que “tenen clar que les lleis són al servei de la societat i la democràcia”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article