Afers Socials i Ensenyament prenen el control de tots els seus centres per acarar l’1-O

Aquesta acció vol, segons la conselleria, “garantir l’eficàcia en l’actuació administrativa”


El Departament d’Ensenyament i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies han pres aquest divendres el control de tot els seus centres per acarar l’1-O. Així ho ha anunciat ja en un comunicat la conselleria d’Ensenyament, Clara Ponsatí, que assumeix la responsabilitat dels centres educatius fins al 2 d‘octubre.

“Aquesta actuació respon a la situació excepcional que viu la societat catalana i a la necessitat de garantir l’eficàcia en l’actuació administrativa”, asseguren en el comunicat des de la conselleria. Així mateix, s‘afirma, la consellera amb això vol garantir “la necessària eficàcia, eficiència i coordinació en l’actuació administrativa”.

Aquesta resolució, expliquen, s’emmarca en l’article 9 de la Llei 26/2010, de 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques catalanes, els òrgans administratius superiors poden avocar el coneixement d’un assumpte la resolució del qual correspongui, ordinàriament o per delegació, als seus òrgans administratius dependents, si circumstàncies d’índole tècnica, econòmica, social, jurídica o territorial ho fan convenient.

Aquest dijous, tal com informa el 3/24, també s'està apartant de la responsabilitat als directors de centres cívics i altres locals que depenen del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article