Dos ‘youtubers’ normalitzen la discapacitat intel·lectual entre els més joves

Dues organitzacions donen suport al Mario i l'Héctor per promoure el seu canal de youtube


La Federació Catalana de la Discapacitat intel·lectual, juntament amb l’organització ‘Plena Inclusión’, aposta per dos Youtubers per normalitzar la discapacitat intel·lectual entre els més joves. 

Per aquest motiu, l’organització ha llançat la campanya #QuéEstáPasandoAquí, en la qual ha gravat dos vídeos amb els dos joves, Mario i Héctor, per promocionar el seu propi canal a través de les xarxes socials.

Els joves amb prou feines sobrepassen la vintena, són amics i volen ser reconeguts youtubers. El Mario té discapacitat intel·lectual. L’organització Plena Inclusión s'ha proposat ajudar als dos amics a aconseguir el seu somni, com a forma de normalitzar la discapacitat intel·lectual entre els més joves.I ho ha fet mitjançant la campanya #QuéEstáPasandoAquí, d’aquesta manera, l’organització pretén apropar-se a aquest sector de la població utilitzant els seus mateixos codis i canals.

El Mario i l’Héctor no volen sacsejar consciències. Tampoc ofereixen una visió descafeïnada o paternalista de les persones amb discapacitat intel·lectual. Simplement es limiten a fer el que fan ara els joves al canal de Youtube.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article