‘Innovar per crear benestar a les organitzacions’, l'objectiu de la III Jornada Implementar la RSE

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliva CEU organitzen l'acte que se celebrarà el 27 d’octubre a Barcelona


“Conèixer estratègies, programes i accions de benestar que hagin tingut èxit gràcies a la innovació organitzativa de les empreses”. Sota aquesta voluntat, l’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliva CEU han organitzat la III Jornada Implementar la RSE: ‘Innovar per crear benestar a les organitzacions’.

L’acte se celebrarà el proper 27 d’octubre a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliva CEU (Barcelona). Entre les nou del matí i la una del migdia acollirà un seguit de conferències, tallers i taules rodones focalitzades en la necessitat de traslladar la innovació al camp del benestar dins les organitzacions.

Segons els organitzadors, aquest punt de mira és essencial per “anar un pas per davant de la prevenció de la salut física i mental, per crear entorns on les persones se sentin bé, es fomenti un estil de vida saludable i alhora es considerin part de l’arquitectura de l’empresa”.

A més, l’estratègia de Responsabilitat Social és, segons ells, el vehicle per participar de manera directa en aquesta innovació. Així, diuen, “es potencia que els treballadors i col·laboradors se sentin part de la comunitat de l’organització i, per tant, podran donar el millor i el màxim de si mateixos per aconseguir els objectius establerts per l’empresa”.

L’empresa d’economia social Apunts i la Càtedra d’Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba CEU han expressat la necessitat de “contribuir en la creació d’una economia que tingui com a objectiu posar en el centre a les persones” perquè “en l’economia actual depenem d’altres persones i del seu benestar per aconseguir les nostres pròpies fites. Tornem a reproduir una estructura de Win-Win”.

Així, la jornada vol donar veu a projectes que ja desenvolupen el benestar a les organitzacions i que poden ser font d’inspiració i coneixement. Per assistir-hi, cal inscriure’s a través del portal web d’Apunts abans de dimecres.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article