Castellbisbal celebra la primera edició d'‘El teu cabell és solidari!’ per recaptar fons per infants amb càncer

Una vintena de perruquers s'han sumat a la iniciativa que se celebra el proper diumenge 22 d'octubre


El municipi de Castellbisbal celebrarà el proper diumenge 22 d’octubre la primera edició de ‘El teu cabell és solidari!’, una iniciativa per recaptar fons pels nens amb càncer de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Una vintena de perruquers de Castellbisbal, Terrassa i Sant Boi de Llobregat tallaran el cabell i la barba a tots aquells que vulguin col·laborar amb un donatiu de només 8 euros.

La iniciativa ha estat promoguda per dos perruqueries de Castellbisbal, Stil Eva i Joel Perruquers, després de participar en una proposta similar a Cambrils. Nombrosos establiments i veïns ja s’han adherit per col·laborar en aquesta jornada solidària.

L’acte tindrà lloc a La Bassa de Castellbisbal (a prop de l’Ajuntament) des de les 10 del matí fins les dues del migdia i estarà amenitzat pels Diables de Castellbisbal i el grup de percussió de Molins de Rei.

Tots els fons recollits es destinaran al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu, que té un gran objectiu: fer tan positiva com sigui possible l’experiència dels nens hospitalitzats.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article