El sindicat de mestres USTEC-STEs no reconeixerà els nous interlocutors si l'escola és intervinguda

La comunitat educativa crida a fer concentracions davant els ajuntaments de les capitals de comarca dimecres 25 a les 6 de la tarda


El sindicat de mestres USTEC-STEs diu que "no reconeixerà com a interlocutors vàlids a aquelles persones que no siguin representants de la legitimitat popular" i fa una crida "a la resistència contra les imposicions d'un estat que ja no pot considerar-se com a democràtic".

A través d'un comunicat, el sindicat ha assegurat que l’article 155 de la Constitució espanyola és "l'excusa legal per implantar una dictadura", que funciona des de la campanya de l'1 d'octubre i que ha "tancat webs, detingut arbitràriament treballadors públics i violat correspondència i vulnerat drets humans i llibertats individuals".

Paral·lelament, USTEC-STES ha fet una crida a fer concentracions davant els ajuntaments de les capitals de comarca dimecres 25 a les 6 de la tarda. Unes protestes convocades des de l'espai del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa).

A més, el sindicat de mestres ha detallat que els professionals "estaran al costat de les institucions catalanes i de la democràcia en la lluita per la seva supervivència".

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article