La 8a setmana de la RSC desgranarà la importància de l’aliança entre empreses i tercer sector

La jornada aterrarà a Barcelona el proper 14 de novembre i acollirà conferències, espais de networking i tallers diversos durant quatre dies


La 8a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzada per Ingeniería Social S.A.L i l’Associació +Responsable, s’inaugurarà dimarts 14 de novembre a l’auditori del Campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra, on hi participaran les principals institucions del país.

Durant quatre dies se celebraran conferències, espais de networking, jornades de portes obertes, tallers per a la ciutadania, accions de voluntariat i un seguit més d’activitats que recorreran diferents espais per donar veu a la responsabilitat social.

Amb l’objectiu de promocionar i destacar la importància que té introduir la Responsabilitat Social en la gestió de les empreses, entitats i administracions públiques, s’organitza de nou aquest esdeveniment, que comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Fundació Bancària ‘la Caixa’.

Els beneficis de l’RSC

La diferenciació en un mercat globalitzat, l’ús eficient dels recursos i l’adaptació al canvi són alguns dels principals beneficis que aporta l’RSC quan s’introdueix de forma transversal en la gestió de les organitzacions. En aquest sentit, la Setmana de l’RSC oferirà casos pràctics on s’abordaran aspectes com la gestió responsable del personal, la transparència, les accions amb la comunitat, la mitigació de l’impacte ambiental o les eines de comunicació de l’RSC.

L’organització de la Setmana calcula que prop de 1.000 persones participaran o formaran part en alguna de les moltes activitats previstes. Totes seran gratuïtes i per inscriure-s’hi només cal accedir al web: www.setmanarsc.org i omplir la butlleta d’inscripció corresponent.

L'etiqueta responsable i les empreses d'èxit

El programa i les activitats de l'esdeveniment donaran a conèixer experiències de bones pràctiques, casos d'èxit empresarial i iniciatives innovadores en els àmbits socials, econòmic i ambiental. A més, s'explicarà com alguns municipis també fan  una gestió ètica, oberta i socialment responsable.

A més, s'organitzaran sessions de cinema en què es reflexionarà sobre sostenibilitat en les empreses, s'organitzarà una jornada participativa amb diverses activitats proposades per entitats socials i mediambientals i s'organitzarà una sessió de diferents activitats i portes obertes per part d'empreses i organitzacions responsables per fomentar la transparència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article