Més entitats públiques participaran de l'Observatori dels Drets de la Infància

El Govern també adaptarà la denominació dels òrgans que formen part de l’ens a la nova estructura de la Generalitat


El Govern ha aprovat aquest dimarts modificar el Decret 129/2006, de l’Observatori dels Drets de la Infància, amb la voluntat de donar cabuda a les entitats públiques dins de l’Observatori per augmentar-ne l’àmbit de representativitat.

Així mateix, també s’ampliarà la participació en els espais de gestió de l’Observatori del personal no adscrit a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA), introduint la figura del coordinador o coordinadora de l’Observatori. La persona titular del departament competent en matèria d’infància i adolescència designarà aquest coordinador per garantir el suport tècnic a les tasques de l’Observatori, així com auxiliar el president o presidenta en aquelles funcions que li siguin encomanades.

Un altre dels objectius de la modificació de la mesura és canviar la denominació d’alguns òrgans que componen actualment l’Observatori i adequar-los a l’estructura i l’organització vigents del departament competent en aquesta matèria.

Des de la seva creació, ara fa nou anys, l’Observatori s’ha reunit amb regularitat per acomplir les funcions que té assignades i ha participat activament en la divulgació, el foment, el respecte i la garantia dels drets dels infants i els adolescents a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article