L’Ajuntament del Prat incentiva els adolescents a fer esport amb tarifes socials de 20 euros l’any

Amb la quota reduïda, els joves de 12 a 18 anys poden accedir als equipaments esportius en les franges horàries amb menys afluència de públic


L’Ajuntament del Prat de Llobregat vol promoure l’esport durant l’adolescència, així com l’accés en igualtat d’oportunitats a les instal·lacions i activitats esportives de la ciutat. Mitjançant el programa Club Esport Jove, facilita tarifes socials perquè, a partir de 20 euros a l’any, els joves del Prat d’entre 12 i 18 anys puguin practicar exercici físic de forma regular.

La quota de 20 euros anuals permet accedir durant tot el curs escolar als Centres Esportius Municipals (CEM) Estruch i Sagnier entre les 15 i les 18 h, la franja horària amb menys afluència per part de la resta d’usuaris d’aquests equipaments i que, en canvi, permet als alumnes d’ESO i Batxillerat d’anar-hi, perquè fan horari intensiu de matins als instituts públics.

Als CEM, els joves poden practicar exercici de forma lliure (futbol, frontó, piscina, sala de fitness, pista poliesportiva, rocòdrom...), o bé activitats dirigides. Enguany, el programa ha ampliat les instal·lacions esportives disponibles per als membres del club, ja que, fins el curs passat, podien accedir exclusivament al CEM Estruch. Durant aquest curs, els adolescents de 12 a 16 anys poden accedir a l’Estruch i els més grans (16-18) al Sagnier.

També per primera vegada, el programa contempla enguany la possibilitat de realitzar activitats i tallers d’hípica, pàdel, skate o dances urbanes, pagant una quota addicional 15 euros trimestrals.

A més, el Club Esport Jove preveu excursions puntuals, com ara el bateig de mar, els recorreguts en bici a la platja, les sortides a la bolera, les activitats de senderisme, les esquiades, el patinatge sobre gel o la cursa noctura Chicke’ns Run. Aquestes activitats també tenen un cost addicional, però es mantindrà el criteri de preus reduïts.
 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article