Roser Brutau, nova presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona

Substitueix Eduard Arruga, qui va cessar en el càrrec el passat 16 d'octubre


El Patronat de la Fundació Banc dels Aliments ha designat Roser Brutau i Basté nova presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona en substitució d’Eduard Arruga i Valeri, qui va cessar en el càrrec el passat 16 d’octubre. La decisió es va prendre durant la reunió celebrada el passat 24 d’octubre.

Roser Brutau (Barcelona, 1953) és llicenciada en Secretariat Internacional i col·labora com a voluntària amb el Banc dels Aliments des de l’any 2000. Al llarg d’aquest temps ha desenvolupat tasques de coordinació de voluntariat. Va ser nomenada vicepresidenta l’any 2014 en substitució de Jordi Peix i Massip.

Roser Brutau assumeix el càrrec i espera “poder continuar treballant en xarxa amb les entitats socials, comptar amb l’ajuda de les empreses i l’administració i la complicitat de ciutadania per ajudar a pal·liar el problema de la precarietat alimentària en el nostre entorn”.

El Gran Recapte del Banc dels Aliments de Barcelona se celebrarà els dies 1 i 2 de desembre. La campanya de crida de voluntariat -es necessiten 25.000 persones a tot Catalunya- va començar la passada setmana i les persones interessades es poden registrar en el web www.granrecapte.com.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article