Més temps lliure i més autonomia: la demanda majoritària de més de 4.000 infants barcelonins

Gairebé un terç dels nens i nenes d’entre 10 i 12 anys enquestats per l’Ajuntament se senten insatisfets amb el seu cos


Més temps lliure i més autonomia. Aquesta és la demanda majoritària que se’n desprèn de l’enquesta que ha realitzat l’Ajuntament de Barcelona a 4.000 infants d’entre 10 i 12 anys, en què han participat mig centenar d’escoles.

El projecte ‘Parlen els nens i nenes’ posa sobre la taula que el 69% dels infants se senten satisfets amb la seva vida, però voldrien millorar-ne alguns aspectes. Així, el 53% dels infants diuen no estar prou satisfets amb la quantitat de temps lliure que tenen i el 48% no està prou satisfet amb el seu grau d’autonomia. A més a més, un 42% no està prou satisfet amb la seva vida d’estudiant i un 40% amb l’ús del seu temps.

Més cures i més atenció en salut

Per altra banda, destaca que, si bé la salut és l’aspecte més ben valorat pels infants (un 85% dels infants n’està totalment satisfet), el 27% manifesta no estar prou satisfet amb el seu cos. Altres aspectes on un gruix important expressen no estar prou satisfets (Tres de cada deu) són el barri on viuen (34%), els companys i companyes de classe (34%) i com els escolten les persones adultes (38%).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article