La Fundació Hàbitat3 fa una crida per recaptar 2.500 euros i ajudar a pagar el lloguer a una família vulnerable

Els diners serviran per pagar el cost de l'habitatge durant sis mesos i seran per a una família de dos adults i dos menors


La Fundació Hàbitat3, la gestora d’habitatge social impulsada per la Taula del Tercer Sector, fa una crida per intentar recaptar 2.500 euros per ajudar a pagar el lloguer durant sis mesos a una família en situació vulnerable. La família està formada per dos adults i dos menors i viu en un municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

La iniciativa s’emmarca dins del #GivingTuesday, un moviment global que dedica un dia de l’any, enguany el 28 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps de voluntariat, objectes de segona mà, entre d'altres. Aquesta és la tercera vegada que se celebrarà a Catalunya.

El moviment #GivingTuesday arriba després del BlackFriday i CyberMonday amb l’objectiu de millorar la cultura de la solidaritat i la cooperació al nostre país. Nombroses entitats socials catalanes hi participen enguany i promouen els seus projectes per aconseguir incrementar el suport de la ciutadania als seus projectes.

Més de 344 habitatges arreu del territori

La Fundació Hàbitat3 és una gestora d’habitatge social que serveix perquè tota la societat, en especial els col·lectius més vulnerables, puguin disposar d’un habitatge digne. Treballa, principalment, amb les entitats socials i les Administracions Públiques perquè aquestes puguin dur a terme els seus projectes d’inclusió residencial.

Actualment, la Fundació Hàbitat3 està gestionant 344 habitatges en diferents municipis catalans i en els quals hi viuen 1.120 persones. Per a realitzar els donatius cal registrar-se prèviament.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article