Més de quaranta grups i artistes participaran al ‘Concert per la llibertat dels presos polítics’

Pujaran a l'escenari Els Amics de les Arts, l'Elèctrica Dharma, Eric Vergés, La Banda Impossible o Judit Neddermann


Més de quaranta grups i artistes participaran al 'Concert per la llibertat dels presos polítics' que se celebrarà el pròxim 2 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona. Els artistes intentaran omplir l'estadi, on hi caben unes 60.000 persones, per poder recollir aportacions per nodrir la ‘caixa de solidaritat’ i així “poder fer front a les agressions judicials de l’Estat espanyol”, segons ha indicat l'ANC, l'entitat que ha promogut aquest esdeveniment.

Alguns dels protagonistes que pujaran a l'escenari són Els Amics de les Arts, la Companyia Elèctrica Dharma, Eric Vergés (Els Catarres), La Banda Impossible (Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Natxo Tarrés, Pemi Fortuny, Jofre Bardagi, Jimmy Pinyol, Toni Xuclà, Oriol Farré, Roger Farré, Joan Reig, Pemi Rovirosa, Josep Thió i Arecio Smith), Ramon Mirabet Beth, Guillem Solé (Buhos) o Judit Neddermann.

“És important generar activitat per disposar sempre dels diners necessaris per fer-se càrrec de situacions no desitjades i per mantenir el nivell de mobilització i de tensió al voltant de l'existència de presos polítics, una situació absolutament irregular”, ha assegurat el vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro.

Les entrades per aquest concert es van posar a la venda des del passat 23 de novembre i els preus oscil·len entre els 10 euros la més barata i els 30 la més cara. Els nens de menys de dos anys no pagaran entrada i els que vagin al concert amb la família tindran un descompte.

El concert començarà a les quatre de la tarda però les portes s’obriran tres hores abans, i la previsió és que el concert duri aproximadament tres hores entre les actuacions, parlaments i altres sorpreses que es donaran a conèixer el mateix dia. La voluntat dels organitzadors és que els assistents gaudeixin d’un espectacle amb noms de primera fila musical del país mentre es recullen fonts per a la caixa de solidaritat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article