‘Posa’t a la nostra pell’, un concurs de curtmetratges que mostra les capacitats de persones amb diversitat funcional

Deu entitats opten als premis del jurat i del públic a millor curtmetratge, millor actor i millor actriu


Ja falta menys perquè el concurs de curtmetratges ‘Posa’t a la nostra pell’ tingui guanyador. Concretament, el proper dia 15 de desembre es farà l'acte de lliurament dels premis d'aquest concurs, organitzat per l’Associació AREP, on cada entitat participant s’ha de posar a la pell d’una diversitat funcional i tractar un tema escollit.

El proper dia 15 de desembre es farà l'acte de lliurament dels premis al Centre Can Fabra, al barri barceloní de Sant Andreu. L’Associació per a la Rehabilitació de les Persones amb Malaltia Mental (AREP), va posar en marxa, l'any 2011, el projecte Posa’t a la nostra pell, i ho a fer amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat sobre les capacitats de les persones que pateixen algun tipus de diversitat funcional i fomentar la seva inclusió social.

El tema central d'aquest concurs, que enguany arriba a la seva sisena edició, són els somnis. Així, un total de deu entitats han participat en el projecte i opten als premis del jurat i del públic a millor curtmetratge, millor actor i millor actriu.

Uns premis que consisteixen en cursos d’edició de curtmetratges, sopars i la projecció del guanyador a la propera edició del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Aquest concurs compta amb la col·laboració de Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya (Festival Sitges) i amb l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article