Ferrer i MANS llancen al mercat fruita seca ecològica que donarà feina a persones amb dificultats

De moment, s'han produït 19 referències que es comercialitzaran a Catalunya, l'Estat espanyol i, properament, també a l'estranger


L'empresa Conserves Ferrer, amb seu a Santpedor (Bages), s'ha unit a la cooperativa MANS, de la Fundació Catalunya La Pedrera, per llançar al mercat un nou producte, fruita seca 100% ecològica. La seva particularitat és que la matèria prima provindrà de pagesos de proximitat, i la producció i empaquetatge a càrrec de persones amb dificultats d'inserció en el mercat laboral.

De moment, s'han tret al mercat 19 referències, que van dels dos fins als set euros, i que es podran trobar a la majoria de botigues on Ferrer ja comercialitza els seus productes, 1.500 a Catalunya, 500 a l'estat i, properament, també a l'estranger. En el primer any de mercat, s'espera facturar 61.000 euros i la previsió de creixement fins al 2020 és d'un 69%. De fet, aquest serà, segurament, el primer producte d'una línia d'ecològics que Ferrer estudia treure properament al mercat.

La nova fruita seca ecològica que l'empresa bagenca Conserves Ferrer i la cooperativa MANS de la Fundació Catalunya La Pedrera han llançat al mercat està produïda per pagesos de proximitat i empaquetada a l'obrador de la Fundació Topromi, situat a La Canonja (Tarragonès). En aquest obrador, s'han creat tres llocs de treball (dos d'inserció i un de suport) i es preveuen generar tres més fins al 2020.

De moment, s'han llançat al mercat 19 referències de fruita seca, des d'ametlles, panses o nous, fins a pinyons, festucs o macadàmia, entre molts altres. El preu varia en funció del producte i oscil·la entre els dos i set euros. De moment, el producte es podrà comprar per internet o en alguns dels establiments on l'empresa Ferrer comercialitza els seus productes.

L'objectiu, a curt termini, és llançar també aquest producte al mercat internacional. Segons han explicat, la fruita seca serà, segurament, el primer producte d'una línia d'ecològics que l'empresa familiar Ferrer preveu llançar de cara al 2018.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article