‘La ciutat dels somnis’, el nou Festival de la Infància que se centrarà en les professions

L'esdeveniment espera rebre uns 20.000 visitants i enguany es reduirà a quatre dies, del 27 al 30 de desembre


‘La ciutat dels somnis’, dona nom al nou format del Festival de la Infància, que recrea els diferents espais d'un municipi, amb una plaça, un ajuntament, un hospital i equipaments esportius, entre d'altres. El festival espera rebre uns 20.000 visitants entre el 27 i el 30 de desembre. Enguany s'ha reduït a quatre dies i l'entra costarà la meitat, passant de 12 a sis euros.

L'objectiu és que els nens experimentin a través del joc les diferents professions. En total podran apropar-se a 60 oficis diferents de dotze activitats econòmiques per tal d'aprendre jugant què volen ser de grans. Hi participen més de 40 empreses, institucions i entitats i han col·laborat també nou salons de Fira de Barcelona, com Alimentària, Automobile o Construmat. A més, l'entrada valdrà la meitat i passarà de 12 euros per persona i dia a 6.

La reorientació del festival pactada per l'Ajuntament de Barcelona i Fira permetrà, per exemple, que els més petits puguin experimentar amb un taller i un circuit de conducció per jugar a ser mecànics. Hi haurà un hospital, un laboratori, un centre de recerca i un parc tecnològic on podran ser metges, infermers, tècnics o enginyers. També s'habilitarà un canal de televisió i un quiosc perquè siguin redactors de diari, homes o dones del temps o presentadors de l'informatiu per un dia.

Els visitants també podran construir amb les seves pròpies mans un edifici o inventar noves creacions a través de la robòtica amb peces de Lego. També es podran allotjar en un hotel i aniran al mercat, on hi haurà també tallers de cuina. A més, hi haurà un parc on es concentraran les activitats relacionades amb el reciclatge.
 Com ja va passar en l'edició de l'any passat, els cossos de seguretat i l'exèrcit no tindran cap presència.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article