‘Posa’t la Gorra!’, la festa per als infants amb càncer que omplirà d'activitats el Parc de la Ciutadella

L'esdeveniment se celebrarà aquest dissabte i recaptarà fons per a la investigació oncològica


La nova edició de la festa ‘Posa’t la Gorra!’ es celebrarà demà, dia 16 de desembre a Barcelona. L'objectiu principal d'aquesta campanya, organitzada per l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l'existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic.

A més, té per objectiu recaptar fons amb la finalitat de mantenir i millorar “La Casa dels Xuklis”, que és la casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants amb càncer que vénen a rebre el tractament als hospitals de referència. Enguany, l’esdeveniment es trasllada al Parc de la Ciutadella de Barcelona on hi haurà un gran nombre d’actuacions i tallers.

Així, l’inici de la festa, que serà a les 10.30h de es farà amb una gran cercavila que anirà des del Passeig dels Til·lers fins a la Plaça de la Cascada, a la qual participaran els falcons de Vallbona d’Anoia; els gegants del barri de St. Josep de l’Hospitalet i la Xukleta; i els tabalers de Montbau i Les Corts.

El rock català tindrà un paper destacat

A l’escenari situat a la Plaça de la Cascada hi haurà l’actuació del grup de dansa urbana Brodas Junior. També tocarà l’agrupació de rock alternatiu, Atentoesquivo, així com el grup tarragoní, Buhos. El punt àlgid de la festa serà a les 13.10h amb la lectura del manifest a càrrec de dos infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats dels representants institucionals. Com a colofó de la festa hi haurà l’actuació sorpresa d’una formació del panorama del pop rock català.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article