Creu Roja demana joguines per a infants de 0 a 3 anys i de 10 anys

A quinze dies de finalitzar la campanya encara manca el 20% de l'objectiu de recollir 55.000 joguines


Creu Roja Joventut ha fet una crida per recollir més joguines de 0 a 3 anys i de 10 anys per a infants en situació de vulnerabilitat. Segons l'entitat, a quinze dies del tancament de la companya, encara li manquen en 20% de les joguines per arribar a les 55.000 que s'ha marcat per repartir en 23.000 nens.

Per als infants de 10 a 14 anys, es recomana donar material esportiu, joguines d’estratègia o jocs de taula interactius, i per als infants de 0 a 3 anys la donació de jocs i joguines que promoguin l’experimentació i l’estimulació sensorial, com poden jocs de construcció, joguines amb so i moviment, jocs per a pintar i crear, tenint en compte que no continguin peces petites desmuntables que puguin ser perilloses. Creu Roja recorda que cal tenir en compte que les joguines no siguin bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu. L'entitat també demana que siguin noves ja que entén que qualsevol infant té dret a estrenar.

El cap de setmana del 9 i 10 de desembre, gràcies a la participació d’un equip de voluntariat de 1.500 persones, es va celebrar la Gran Recollida de Joguines arreu de Catalunya, acompanyada d’activitats com tallers de manualitats, concerts i xocolatades per a tota la família.

Fins que finalitzi la campanya el proper 3 de gener, també es poden seguir donant joguines a la seu de la Creu Roja a Catalunya i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de La Joguina Educativa. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article