El tradicional calendari de ‘Bombers amb causa’ destina enguany els fons a la infància en risc

La iniciativa solidària, que ha permès recaptar més de 300.000 euros en sis anys, arriba a la setena edició

La setena edició del calendari solidari destinarà els fons aconseguits enguany a finançar programes socials per a la infància en risc. La iniciativa 'Bombers amb causa' sorgeix de tres bombers voluntaris que, degut a la malaltia de la germana d’un d’ells, decideixen implicar el seu entorn per ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants.

L'any 2011, l'Arnau Fabregat, l'Òscar Sánchez i el David Colomé van decidir que volien contribuir activament a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes que pateixen alguna malaltia. La seva proposta es va convertir en una realitat que suma cada any més col·laboracions, implicacions i fons per a continuar investigant.

En aquesta edició s'ha incrementat la presència territorial i s'ha incoporat programes socials de Sant Joan de Déu per a la infància en risc.

A dia d'avui, Bombers amb causa ha permès recaptar més de 300.000 euros i ha incorporat la Cursa de Muntanya de Cercs (Berga), un pas més per la solidaritat amb els infants que ho necessiten.

El projecte solidari ha aplegat nens i nenes, atesos a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona, el Parc Sanitari i l'Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida, amb bombers de parcs d'arreu de Catalunya.

El calendari inclou consells divertits de prevenció de riscos

Enguany el calendari inclou consells de prevenció de riscos, una de les tasques dels bombers cap a la ciutadania. Cada mes, acosten un consell de manera divertida, gràcies a la implicació dels bombers i els infants en fer de cada fotografia una jornada especial.

A més, l'il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els vinils per decorar el calendari incloent-hi una col·lecció de stickers per personalitzar el calendari i un camió de bombers de mida més gran que pot servir de vinil decoratiu per a parets, vehicles, carpetes...

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article