‘Patinada solidària’: un espai per gaudir i col·laborar amb les entitats socials

Enguany la iniciativa de Pedralbes Centre ha destinat 1.200€ a l'associació Amics de la Gent Gran i 1.200€ a la ONG Chhimeki Sanstha Nepal


La 'Patinada Solidaria' ha tornat a la pista de gel del Pedralbes Centre des del passat 23 de desembre i fins al 7 de gener, després de sis edicions consecutives. A través d’aquesta iniciativa cada any es recapten fons per a diferents entitats socials. Enguany, s’han destinat 1.200€ a l’associació Amics de la Gent Gran i 1.200€ a l’ONG Chhimeki Sanstha Nepal.

En edicions anteriors, part dels fons recaptats s’han donat a Unicef, Emergència Unicef a Filipines, Fundació Pare Manel, Fundació ADA a l’Índia, Fundació Pare Tarrés, la Fundació Soñar Despierto, Sonrisas de Bombay, aCIDH, Save The Children o la ONG: Educo i Nepal Chhimekki.

La iniciativa, que s'instal·la del 25 de novembre al 7 de gener a la Plaça del centre comercial, té una superfície de 400m2 i l'any passat va rebre més de 10.000 patinadors de tota la ciutat.

El preu d’una sessió és de 8 euros i és obligatori l’ús de guants. També hi ha programades sessions ‘low cost’ amb entrades a 5 euros en hores determinades o a través de promocions a establiments de Pedralbes Centre.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article