‘La Mida no importa 2018’, el concurs internacional de curtmetratges que aposta per la diversitat

Els propers 25, 26 i 27 de gener es presentarà la sisena edició d'aquest festival organitzat per diverses entitats del barri del Raval


A través de diferents gèneres i codis expressius, aquest festival cinematogràfic presenta relats sobre vivències personals i quotidianes que posen de manifest la diversitat de les relacions humanes, el valor del diàleg i la interacció cultural.

El festival La Mida no importa, organitzat pel Casal de Barri Folch i Torres i SLOWCUrT, amb la col·laboració de la Fundació Tot Raval, MACBA, l'Ateneu del Raval, i el suport de Raval Cultural i d'altres entitats del barri, arriba enguany a la seva sisena edició. Una edició en la que s'han presentat més de 350 curtmetratges, dels quals 47, de realitzadors i realitzadores de 19 països diferents, han estat preseleccionats.

 

Informar els joves sobre la sexualitat, la prioritat d'aquesta edició

Com a novetat, a la secció socieducativa del festival s'estrenarà en exclusiva la segona temporada d'Oh My Goig, una sèrie juvenil de format educatiu transmèdia pensada per informar, sensibilitzar i apoderar adolescents sobre la sexualitat. Una proposta de la productora Camille Zonca per a betevé, amb direcció de continguts a càrrec del Centre Jove d'Atenció a les Sexualitats (CJAS).

A més, es projectarà en primícia el vuitè capítol de la segona temporada, titulat Transitar, on els joves protagonistes reflexionen sobre el fet trans i la relació que tenim amb el gènere. Un capítol que ha estat rodat en bona part al Raval, i que es considera un dels episodis més importants de la temporada.

Seguidament es realitzarà una taula rodona oberta on participaran els actors i les actrius protagonistes, la directora Aïda Torrent i l'equip responsable dels continguts de la sèrie.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article