Un mapa assenyala els 22 punts on es pot aprendre la llengua de signes catalana

La majoria de centres imparteixen cursos presencials i en línia i estan reconeguts com a formació de personal docent o acadèmica


La Direcció General de Política Lingüística ha editat un mapa que localitza els llocs on es pot aprendre i practicar la llengua de signes catalana (LSC) a Catalunya. El mapa recull els 22 únics punts on s'ofereixen cursos a tot el territori, amb les dades de contacte de cada centre.

Fent clic sobre cada punt, el mapa també informa de quin tipus de curs imparteixen els centres, ja siguin presencials o en línia, i també dels nivells que s'ofereixen, que van des del nivell A1 fins al C1, i que s'estructuren en 120 hores. A més, també s'especifica si ofereixen cursos de LSC d'iniciació, que són de 30 hores.

En general, es tracta de cursos oberts a la població a partir de 16 anys, i que en la majoria de casos compten amb reconeixement com a formació de personal docent, pel Departament d’Ensenyament, o com a formació contínua, per part del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, o com a formació acadèmica en forma de crèdits d’algunes universitats.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article