Una esportista de l’Associació Alba seleccionada per als Special Olympics a Abu Dhabi 2019

Vero Torra, de 30 anys i cerverina, participarà com a integrant de la selecció espanyola de bàsquet en aquesta competició internacional


La Verònica Torra té 30 anys, és de Cervera i membre del Club Esportiu de l’Associació Alba. Fa pocs dies li va arribar la notícia que havia estat seleccionada per formar part de la delegació espanyola de bàsquet als Mundials Special Olympics que es faran l’any 2019 a Abu Dhabi (Emirats Àrabs). Per a ella serà la segona vegada que participa en aquesta competició internacional, la primera va ser l’any 2007 als Mundials Special Olympics que es van celebrar a Shanghai (Xina).

Vero Torra és una apassionada de l’esport, especialment del bàsquet, però també forma part de l’equip de futbol i competeix en la disciplina de natació. Com a Club Alba, participa durant tot l’any en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, així com en els Jocs Special Olympics Catalunya, que tenen lloc cada dos anys amb presència d’esportistes de delegacions de Catalunya, de l’Estat i internacionals.

L’esportista podrà anar als Mundials Special Olympics gràcies al suport de la Paeria de Cervera que es farà càrrec de bona part de les despeses de desplaçament i allotjament.

A banda de la seva faceta com a esportista, Vero Torra treballa a l’escola Maria Mercè Marçal de Tàrrega com a ajudant de cuina i també com a monitora de menjador a través del servei que gestiona Quàlia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba.

7.000 esportistes de delegacions de tot el món

Els Mundials Special Olympics se celebraran a Abu Dhabi (Emirats Àrabs) del 14 al 21 de març del 2019. Hi participaran 7.000 esportistes de seleccions de tot el món que competiran en 24 disciplines esportives com bàsquet, handbol, futbol, natació, volei, bàdminton, volei platja, tennis, atletisme, tennis taula, ciclisme, kaiac, vela, triatló, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, judo, petanca equitació, golf i halterofília, entre altres.

A banda dels 7.000 esportistes, la família olímpica es completa amb 2.600 entrenadors/es i 20.000 persones voluntàries que fan possible l’organització d’aquest esdeveniment.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article