La Marató de Donants de Sang supera les 7.000 donacions un dia abans de tancar

La iniciativa registra un 30% menys de donants que l'edició passada


La Marató de Donants de Sang acaba aquest divendres després d'una setmana de donació a hospitals i unitats mòbils de tot Catalunya i de moment, s'han registrat 7.000 donacions, un 30% menys que l'any passat, en què es van superar les 11.000 donacions.

El ritme d'aquest any doncs, ha estat molt més baix i el Banc de Sang ho atribueix a l'epidèmia de la grip que està afectant el doble de persones. L'Hospital Clínic és el centre que més donacions ha rebut, amb 850, seguit de l'Hospital de Sant Pau, amb 615, el Vall d'Hebron, amb 421 i Bellvitge amb 386. En campanyes mòbils, s'han recollit fins a 2.746 donacions.

La Marató es clou a Manresa on es farà un homenatge a Khaled Khatib, el promotor del Banc de Sang a la Catalunya Central que va morir sobtadament el 7 de gener passat, als 58 anys. La família de Khatib, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i representants del Banc de Sang i la Fundació Althaia participaran en l'acte, així com el cantant Natxo Tarrés.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Rolex Watches
1.

Replica watchesSeries, by definition, developed specifically for explorersRolex Daytona, then the explorer series in the end what ability to ensure that the?Replica watches UK?can operate in extreme environments precision, explorer series since its inception in 1953, have experienced whatReplica handbags?changes Watch House today will sort out all details, so that we better understandReplica rolex.Today, as we say explorers series include the series and I have explorer explorer II series

  • 0
  • 0

Comenta aquest article