Els premis FaPaC que reconeixen els projectes de les AMPA arriben a la sisena edició

L'organització acaba d'obrir la concovatòria i el termini de participació finalitza el 15 de març


La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FaPaC) convoca per sisè any consecutiu una nova edició dels Premis FaPaC, uns guardons amb els quals la federació reconeix cada any de forma pública els projectes i accions educatives que impulsen les AMPA de Catalunya.

Aquests guardons volen posar en valor l’activitat que desenvolupen les associacions de mares i pares de les escoles catalanes i que, en moltes ocasions, segons la mateixa federació, “no és reconeguda com es mereix”.

L'organització pretén reconèixer, així, el capital social que suposen els milers de voluntaris que actuen dins de l'AMPA. Aquests premis contemplen tres categories per visibilitzar iniciatives que promouen la integració i participació, la solidaritat i l'èxit educatiu.

L’experiència de les darreres edicions, amb una alta participació i una gran varietat de projectes presentats, confirma que moltes AMPA impulsen experiències molt valuoses, útils i enriquidores per a les escoles i per a la bona marxa de l’educació.

En aquesta sisena edició, la convocatòria està oberta a la participació de totes les AMPA que hagin realitzat projectes durant el curs passat 2016-2017, ja sigui de forma individual o amb la col·laboració d'entitats externes. La participació és a través del web de la FaPaC i el termini per fer-ho acaba el dia 15 de març de 2018.

15 projectes finalistes, cinc per cadascuna de les tres categories

Un jurat d'experts serà l'encarregat d'escollir 15 projectes finalistes, cinc per cadascuna de les tres categories. Posteriorment, s'obrirà un període votació popular perquè tothom pugui donar el seu vot al seu projecte preferit de forma online.

El jurat d'aquest premi està format per Miquel Àngel Aragón, director del Consell d’Associacions de Barcelona, Rafael Homet, diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Carles Benito, membre de la junta de FaPaC, Eva Trias, presidenta de la FaPaC a Girona.

A més, els Premis FaPaC reconeixeran també a un mitjà de comunicació, una administració pública i una entitat de la societat civil per la seva tasca en suport a l'activitat de les AMPA i la seva relació amb l'educació.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article