Arrenca el rodatge de ‘Sense sostre’, una pel·lícula interpretada per persones que han viscut al carrer

El film denuncia la invisibilitat de les persones sense llar i els prejudicis sobre la seva situació


Aquest dimarts començarà el rodatge de la pel·lícula 'Sense sostre', protagonitzada per persones que han viscut al carrer en algun moment de la seva vida. Dirigit per Xesc Cabot i Pep Garrido, i coproduït per Alhena Production i Atiende Films amb la participació de TV3, el llargmetratge pretén denunciar la invisibilitat de les persones que no tenen una llar on dormir i, alhora, tombar els prejudicis que les envolten.

A banda de ciutadans que han viscut en primera persona l'experiència de viure sense llar, el repartiment també compta amb actors i actrius coneguts en l'escena televisiva catalana, com Laia Manzanares ('Merlí, 'Cites') i Teresa Vallicrosa ('El cor de la ciutat', 'Joves').

El rodatge se centrarà inicialment en escenaris de la ciutat de Barcelona, mentre que a mitjans del mes de març també es rodaran escenes a diferents punts del Penedès i el Garraf.

'Sense sostre' compta amb el suport d'Arrels Fundació, Intermon Oxfam, l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'Institut Espanyol de les Ciencies i les Arts Audiovisuals, i les fundacions de La Caixa i Catalunya Cultura.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Cristina L' Anoia
1.

Sera estupenda i segur que emotiva i propera!!!!
MOLTA MERDA!!!!
amb moltes ganes de veure-la!!!!
i felicitats per el treball!!!
Salut

  • 0
  • 0

Comenta aquest article