Interns de Brians 2 organitzen una cursa per a la investigació del càncer infantil

La cursa “Corre en gran per als més petits” se celebrarà a Sant Esteve Sesrovires el proper 18 de març


El col·lectiu GambadersEvents naixia el mes de gener del 2017 al Centre Penitenciari Brians 2 de la mà de set interns i dues professionals del centre amb l’objectiu d’organitzar una sèrie d’esdeveniments esportius en benefici de diverses causes socials.

La iniciativa del grup d'interns, per als quals l’esport ha representat un canvi de rumb en les seves vides, tindrà lloc a Sant Esteve de Sesrovires el dia 18 de març amb la cursa “Corre en gran per als més petits”.

Així, doncs, el primer gran repte d’aquest col·lectiu d’interns, una tècnica d’esports i una monitora de teatre ha estat organitzar des de dins del centre penitenciari una cursa popular amb un doble objectiu: d’una banda, oferir als aficionats de l’esport una carrera a l’alçada de les seves expectatives i, de l’altra, col·laborar amb l’Hospital de Sant Joan de Déu i contribuir amb el total de la recaptació de la cursa a la investigació del càncer infantil i a la construcció del nou hospital pediàtric Càncer Center.

L’organització, que preveu la participació de més de 2.000 corredors en la cursa, facilitarà a tots ells les condicions logístiques, d’avituallament, beguda, ordre i seguretat necessaris per a la celebració de la mateixa gràcies als patrocinadors que s’han animat a col·laborar amb aquesta iniciativa.

D’altra banda, la Secretaria General de l’Esports, que també contribueix en el projecte, ha qualificat d'”exemplar” el compromís dels interns i el reforç que aquestes accions aporten a l'esport com a agent social, transformador i efectiu.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article