Per cada flor venuda, un euro per a programes de salut mental de Sant Joan de Déu

Coincidint amb l'inici de la primavera, el Gremi de Floristes de Catalunya ha iniciat una campanya solidària


Coincidint amb l'inici de la primavera i sota el lema ‘Amb tu, una flor fa primavera’, el Gremi de Floristes de Catalunya ha iniciat una campanya per recollir fons en benefici de l'Obra Social Sant Joan de Déu. Així, al llarg d'aquesta setmana -del dilluns 19 de març al dissabte 24 de març-, per cada planta o ram venut a les floristeries, es destinarà un euro a programes de salut mental dels centres de Sant Joan de Déu a Catalunya.

Artteràpia, musicoteràpia, horts terapèutics, programes d'integració social i de lleure o el programa de pisos d'inclusió social són algunes de les iniciatives del complex hospitalari que ens sortiran beneficiades.

El director de l'Obra Social, Oriol Bota, ha explicat durant la presentació de la campanya que, de fet, aquesta té un doble objectiu: “Busquem el suport necessari per posar en marxa tota una sèrie de programes de Salut Mental molt necessaris en els nostres centres i, alhora, volem sensibilitzar a la ciutadania davant una realitat que afecta a moltes persones, sobre les quals avui en dia encara pesa un gran estigma”.

La vicepresidenta del Gremi de Floristes de Catalunya, Mercè Pasanau, també s'ha mostrat satisfeta “per poder associar l’inici de la primavera a una causa solidària”, en aquest cas la integració de persones amb problemes de trastorn mental ateses en els diversos centres de Sant Joan de Déu a Catalunya, a qui quals l’entitat ofereix suport per millorar les seves capacitats socials i laborals que reverteixen, al mateix temps, en la seva salut i benestar.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article