17 patis escolars de Barcelona obriran durant les vacances escolars de Setmana Santa

Tots els districtes de la ciutat oferiran patis escolars oberts al barri com a espais d’ús públic amb activitats de dinamització educativa


Un total de 17 patis escolars de centres educatius públics de Barcelona obriran les seves portes durant el període de vacances escolars de Setmana Santa, entre el 26 de març i el 2 d’abril.

Els infants, els joves i les seves famílies podran gaudir dels patis escolars amb dinamització educativa i amb entrada lliure.

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen actualment un total de 69 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, i s’ofereixen com espais segurs i de proximitat, oberts en horari extraescolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars.

Tanmateix, després del període de vacances escolars de Setmana Santa, els 69 Patis Escolars Oberts al Barri tornaran a oferir els seus serveis amb el seu horari habitual.

Aquesta iniciativa municipal, impulsada pel consistori, compta amb la implicació dels Districtes municipals i la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.

 

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article