1.200 docents es formen per fomentar les vocacions científiques entre els alumnes

En el marc del Pla STEMcat es vol potenciar l'interès per la ciència, la tecnologia o l'enginyeria sobretot entre les noies


El Departament d'Ensenyament ha format aquest segon trimestre de curs a més de 1.200 mestres i professors en l'àmbit de la ciència, la tecnologia, l'enginyeria o les matemàtiques en el marc del Pla STEMcat, un programa que té per objectiu impulsar aquest tipus de vocacions i promoure l'interès per aquests estudis entre els alumnes, però sobretot, entre les noies.

El Pla ha iniciat el desplegament el curs 2017-2018, amb algunes actuacions dels eixos com és aquesta formació. 400 inscrits, mestres d'infantil, primària i professors de secundària, s'han format en tots els àmbits STEM, 200 docents més s'ha enfocat a les matemàtiques de secundària, i per a 600 mestres de primària s'han format a través del programa AraMat, consolidant aquest programa.

La formació és un dels mecanismes del pla per incrementar les vocacions cientificotecnològiques de l'alumnat millorar l'interès pels estudis i la cultura científica, tecnològica i matemàtica en tota la societat. Potenciar les competències STEM entre els estudiants i desenvolupar procediments per avaluar-les, encoratjar la participació de les empreses del sector a l'escola i promoure la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques a la societat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article