Els estudiants tornen a tallar diverses carreteres per reclamar la rebaixa de les taxes universitàries

El joves s'han mobilitzat en diversos punts de l'AP-7 i la Ronda Litoral de Barcelona en defensa de la vaga del 26-A

Els estudiants han provocat aquest dijous al matí diversos talls a l'AP-7 i la B-30 a Cerdanyola del Vallès en sentit sud i a la mateixa autopista a Tarragona i també la Ronda Litoral a Barcelona. Les accions han estat convocades pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) per reclamar la rebaixa de les taxes universitàries i com a acció prèvia a la vaga que preparen pel 26 d'abril a tots els centres educatius.

Segons el Servei Català de Trànsit, els talls de l'AP-7 i la B-30 a Cerdanyola s'han iniciat poc després de les nou del matí i han durat pocs minuts. A un quart de deu es registraven 10 quilòmetres de cues a l'AP-7 entre Santa Perpètua i Cerdanyola en sentit Tarragona i 3 quilòmetres a la B-30 a Cerdanyola, també en sentit Tarragona.

L'AP-7 també ha estat tallada durant uns minuts a Tarragona, segons el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans. D'altra banda, els estudiants també han tallat puntualment poc després de dos quarts de nou del matí la Ronda Litoral a Barcelona a l'altura de la Barceloneta i en els dos sentits, segons la Guàrdia Urbana.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article