La cara solidària del Cirque du Soleil: la funció del 26 d'abril es farà en benefici de la Fundació Adsis

El 100% dels beneficis de les entrades es destinaran a programes de formació i d’inserció laboral de joves en situació d’exclusió a Barcelona


El Cirque du Soleil torna a Catalunya i ho fa posant el seu granet de sorra en una entitat social del territori. Així, els beneficis de la funció de l'espectacle Totem que la gran companyia de circ oferirà el proper 26 d'abril a dos quarts de nou del vespre a l'Hospitalet de Llobregat aniran 100% destinats a la Fundació Adsis. En concret, pels programes de formació i inserció laboral de joves en situació d’exclusió social a Barcelona.

Alguns joves ja van gaudir fa uns dies dins la carpa d’un assaig de l’espectacle i van poder veure de prop el món del circ i la professionalitat del seu gran equip. A més a més, el Cirque du Soleil oferirà sessions privades amb els joves de la Fundació Adsis d’activitats i tallers de la mà dels trapezistes, que mostraran una possible opció professional als joves en un espai lúdic i educatiu.

Encara hi ha entrades solidàries a la venda, que poden adquirir-se fins al 25 d’abril a les 8 de la tarda a través de la pàgina web de la fundació.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article