Special Olympics 2018 fa una crida per aconseguir més de 600 voluntaris

Del 4 al 7 d’octubre, més de 1.500 esportistes tenen una cita a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella on se celebrarà la cita esportiva i social


La Diada de Sant Jordi és la data assenyalada per iniciar la Campanya de Voluntariat dels Jocs Special Olympics a La Seu d’Urgell-Andorra la Vella 2018. Més de 1.500 esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu de Catalunya, Comunitats Autònomes i delegacions estrangeres es reuniran a La Seu d’Urgell i Andorra la Vella en un esdeveniment esportiu i social molt important.

Per tirar endavant aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 4 al 7 d'octubre, es necessitarà de l’ajuda impagable dels voluntaris i voluntàries. Concretament, es necessitaran més
de 600 persones entre les dues ciutats per cobrir diferents posicions indispensables perquè els Jocs Special Olympics siguin un èxit.

Les tasques en què participaran els voluntaris seran molt variades i inclouran diferents àmbits. Així, l'organització demana voluntaris que formin part del programa de lleure, de secretaria i d'informació. A més, es necessitaran xofers, informàtics, persones per fer avituallament, traductors, un equip de persones per a la premsa i la fotografia, així com també els primers auxilis i de suport als programes de salut, control d’accessos, megafonia i gestió de tot tipus de material.

Quins són els requisits que necessiten aquests voluntaris? Només cal tenir 18 anys i, tal com expliquen des de l'organització “ganes de compartir un esdeveniment únic”.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article