Persones que han viscut al carrer actuen al Teatre Lliure amb ‘Sis personatges’

La representació s’inclou dins la mostra de teatre inclusiu “NOSaltres” i es podrà veure al Teatre Lliure entre el 30 de maig i el 10 de juny


El Jesús, el Valerio, el Martí, el Hans i l’Enric són usuaris d'Arrels i saben què significa viure al carrer. Ara, traslladen les seves experiències a l’escenari amb l’obra ‘Sis personatges – Homenatge a Tomás Giner’, un procés de creació col·lectiu que donarà els seus fruits al Teatre Lliure de Montjuïc del 30 de maig al 10 de juny.

Sis personatges – Homenatge a Tomás Giner és la història d’una persona sense llar que va captivar tothom amb la seva personalitat única. El text, escrit pel dramaturg Joan Yago, sorgeix a partir d’un procés de creació col·lectiva en què han participat els cinc protagonistes d’Arrels, a través d’entrevistes i exercicis d’improvisació teatral.

Els protagonistes són el Jesús Marcos, el Valerio N’Dongo, el Martí Ruiz, l’Enric Molina i el Hans Üdo. Porten mesos treballant i assajant amb el director Juan Carlos Martel i amb l’actor professional Marc Rodríguez, conegut per les seves interpretacions als programes televisius Polònia i Crackòvia.

El projecte també ha comptat amb la col·laboració de Javier Mariscal i Carme Sansa. Sis personatges està inspirada en l’obra Sei personaggi in cerca d’autore del dramaturg italià Pirandello, un text pioner en fer teatre dins el teatre.

La representació s’inclou dins la mostra de teatre inclusiu ‘NOSaltres’ i es podrà veure al Teatre Lliure entre el 30 de maig i el 10 de juny. En l'última representació es podrà participar en un col·loqui entre el públic i la companyia.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article