Neix ‘Mutare’, la jornada de cultura i transformació social de la Fundació Carulla

Els participants enumeraran quins són els elements comuns que fan que un projecte cultural sigui considerat transformador


Fins a quin punt la cultura té un efecte transformador? Per tal de donar resposta a aquesta qüestió, la Fundació Carulla ha organitzat la jornada Mutare que se celebrarà el proper 16 de maig de les nou del matí a les 3 de la tarda a l’Antiga Fàbrica Damm.

Mutare vol ser un espai de reflexió i co-creació per tal d’identificar quins són els elements comuns que fan que un projecte cultural sigui considerat transformador. Així, professionals de l’àmbit social i cultural intercanviaran experiències i impressions.

Durant el matí hi haurà diferents xerrades inspiradores sobre el poder transformador de la cultura en els àmbits de l’educació, l’emprenedoria i el desenvolupament comunitari, una taula rodona amb creadors i experts en educació, cultura digital i sector social, tallers de co-creació i també comptarà amb la participació de Pilar Velilla, de l’alcaldia de Medellín (Colòmbia), i una de les principals responsables de l’actual potencial cultural de la ciutat.

De les experiències compartides en aquesta jornada es durà a terme una proposta de decàleg amb els elements que hauria de tenir un projecte cultural per poder ser considerat que transforma especialment la societat.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article