El govern espanyol renova els concerts educatius de batxillerat i FP

Cada grup haurà de tenir com a mínim 30 alumnes a batxillerat i 18 a la formació professional


El DOGC i el BOE publiquen aquest dilluns la resolució provisional de la renovació dels concerts educatius dels centres educatius privats que ofereixen ensenyaments postobligatoris, és a dir, batxillerat i formació professional.

La renovació és per a quatre cursos escolars i per accedir-hi, cada grup haurà de tenir com a mínim 30 alumnes a batxillerat i 18 a la formació professional, tot i que la resolució, signada pel ministre d'Educació, Íñigo Méndez de Vigo, es podran tenir en comptes altres ràtios en funció dels ensenyament i les zones on s'imparteixen.

La resolució també preveu que el concert s'atorgarà en funció de les dades de preinscripció per al curs 208-2019, i abans que s'iniciï el període de matriculació. Cada centre, per als estudis de batxillerat o cicles formatius, percebrà fins a 36 euros per alumne i mes, durant 10 mesos per curs escolar durant la vigència del concert, com a finançament complementari dels mòduls econòmics establerts.

Pel que fa als cicles formatius de grau mitjà, els centres educatius han d'impartir els ensenyaments de manera gratuïta. La renovació dels concerts té efecte a partir de l'1 de setembre del 2018. El mes de març passat ja es van renovar els concerts educatius d'educació Infantil, i Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article